Кои сме ние?

Слоганът Ръчноизработени изделия, направени с любов! 🧵 напълно отразява концепцията ни за създаването на този сайт.

HANDCRAFT.BG е общност на автори и творци, които желаят да представят себе си и работата, занаята или хобито си или притежават бизнес, чиято мисия искат да споделят тук.

Какво Ви предлагаме?

Създадохме HANDCRAFT.BG като място, на което можете да представите себе си като автор (творец) и да публикувате в секция ПРОДУКТИ обяви за Вашите творби и ръчноизработени изделия. Членувайки в тази общност Вие ще можете да публикувате в секция БЛОГ на сайта полезни материали или презентации, както и да споделите Вашия опит. И всичко това е напълно безплатно за Вас.

В допълнение, за да достигнете по-бързо, лесно и ефективно до Вашите клиенти, ние Ви предлагаме възможност да публикувате безплатни обяви за авторските си творби и изделия и на страниците на HANDCRAFT.BG в/във Facebook и INSTAGRAM.

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

Условия за ползване

❗Повече информация за нашата политика за ползване на HANDCRAFT.BG можете да намерите в документите, публикувани в секция Условия и Политики – в долната част на сайта.

🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻

Регистрация

Регистрация на потребителски профил (акаунт) за ползване на сайта можете да направите ТУК или през Вход/Регистрация.

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸

Анкета за членство

🔰 Ще сме Ви благодарни, ако отделите малко време, за да попълните приложената Анкета за членство в HANDCRAFT.BG. Попълването на Анкетата е напълно доброволно и не е обвързано с регистрацията на профил за ползване на сайта HANDCRAFT.BG.

Анкетата е достъпна на следния линк.

ОЧАКВАМЕ ВИ на сайта © ️HANDCRAFT.BG, за да изградим заедно общност на автори и творци !!!

Вход/Регистрация

Регистрация

Промяна на паролата

Моля, въведете Вашето потребителско име или имейл адрес и по имейл ще получите линк за създаване на нова парола.

bg_BGБългарски